Buitenlandse kaas

buitenlandse-kaas-96-98-100-102-103-112-3 buitenlandse-kaas-96-98-100-102-103-112-2

Naast de Nederlandse kaas zijn wij rijk gesorteerd in buitenlandse kazen. Ons assortiment komt uit heel Europa en diverse kazen importeren wij rechtstreeks uit Italië, Spanje en Frankrijk.

Enkele specialiteiten zijn de Truffel roomkaas, Vacherin Mont d´or (seizoenkaas) en Epoisse. Dit is een kaasje uit de Bourgogne. Men beweert dat Napoleon er dol op was. Ook de Rochefort papillon en de St. Agur zijn kazen die niet mogen ontbreken op een kaasplank.

Voor de fondue hebben wij 2 soorten Zwitserse Emmentalers en 2 soorten Zwitserse Gruyère, waaronder de grotgerijpte kazen, deze geven extra smaak en beleving aan de fondue. De Gruyère is een pittige kaas met een zilte nasmaak. Wanneer deze meer dan tien maanden heeft gerijpt, krijgt deze de naam Réserve. Beaufort, Appenzeller en de Fribourgeois zijn ook uitermate geschikte kaassoorten voor de fondue maar ook voor de kaasplank.

Laat u verrassen en vakkundig adviseren in de wereld van kazen in onze speciaalzaak in Malden. Waar u niet alleen op gebied van kaas adviezen krijgt maar er ook samen met u wordt meegedacht over een gezellig sfeervol concept.

Kortom wij zorgen voor smaakvolle kaasplanken om u en uw gasten in de juiste sfeer te brengen.