Noten & Zuidvruchten

notenbarIn onze winkel branden wij de noten in eigen keuken.

Bij KaasWereld worden gemiddeld drie keer per week verse noten gebrand. We verpakken de noten onmiddellijk na het branden. Ze zijn dan krakend vers en in de speciale verpakking blijven ze dat nog een hele tijd.

Noten
Ter aanvulling van uw kaasplank hebben wij ook noten en andere borrelgarnituur in de winkel. U vindt bij ons een grote diversiteit aan noten waaronder gezouten en ongezouten cashewnoten, pinda´s, pistachenootjes, macademia´s, vliespinda´s en notenmelanges.
In onze winkel komt de heerlijke geur van vers gebrande noten u tegemoet. Wij branden de noten in eigen keuken.

Wij hebben wij een groot assortiment gechocolateerde pinda’s en rozijnen op voorraad. Ons assortiment Japanse mixen, ± 30 soorten, is van voortreffelijke kwaliteit, en hebben een zeer laag vetgehalte. Dus u kunt ongestraft smikkelen van de Japanse mixen!

We hebben ook ongebrande verse noten uit bast in klein en groot verpakkingen.

Zuidvruchten
Zuidvruchten zijn een aanvulling op uw dagelijkse maaltijd. Ze zijn goed voor uw gezondheid bevatten veel vitamines en zijn goed voor uw darmflora. Tevens zijn ze heerlijk van smaak zowel naturel als in uw gerechten. Wij importeren deze producten uit de best geselecteerde landen om u de meest en kwalitatief beste producten te leveren.

Het assortiment zuidvruchten bestaat o.a. uit abrikozen, Australische abrikozen(goed voor uw bloeddruk), blauwe en gele rozijnen, de Franse pruimen (pruneos, voor een goede stoelgang) en tutti frutti.

Laat u informeren over de vele verschillende toepassingsmogelijkheden in de keuken.