Wat wij doen

kaaswereldmalden-overzichtKaasWereld is dé kaasspeciaalzaak in Malden en omgeving.
Bij KaasWereld treedt u binnen in een wereld van smaak en vindt u een rijk en gevarieerd assortiment nationale en internationale kaas in alle soorten, maten en smaken.

KaasWereld is ook het adres voor verse tapas en tapanades, olijven en noten en overheerlijke wijnen. KaasWereld is een stijlvolle winkel en met zijn verfijnde aanbod een lust voor het oog en de tong.

Kortom, KaasWereld is de lekkerste winkel in de regio.

Bij het menu, kunt u meer lezen over de verschillende services die KaasWereld u kan bieden.

Ambachtelijk kaasadvies
Bij kaaswereld krijgt u ambachtelijk kaasadvies en kunt u terecht voor culinaire tips, wijn suggesties en tips over kaastoepassingen. Onze medewerkers volgen regelmatig cursussen om hun kaaskennis permanent te updaten. Onze kaaskennis stellen wij geheel ten dienste van onze klanten.

Kaasfondue en raclette
Bij kaaswereld vindt u alle ingrediënten voor een gezellig avondje kaasfondue of raclette met familie of vrienden. Voor de fondue: grotgerijpte emmentaler, pikante gruyère of een karaktervolle Appenzeller. Wij hebben altijd heerlijke raclettekazen op voorraad, zowel Zwitserse als Franse kazen Bij ons kunt u ook terecht voor de accessoires. Dé echte racletteapparaten, fonduesets en andere kaasgereedschappen en accessoires zoals kaasplanken, messen en kaasschaven.

Relatiegeschenken en kerstpakketten
Een kaasplank is een stijlvol, mooi gedecoreerd en vooral smakelijk geschenk voor uw relaties of medewerk(st)ers. De kaasplank is volledig naar wens en budget samen te stellen. Ook voor delicatessen pakketten bent u bij ons van harte welkom

Catering
KaasWereld verzorgt voor u de catering voor bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten en kerst/nieuwjaarsborrels. Complete schotels met diverse kaasthema’s: buitenlandse kaassoorten, boerenkazen, mediterrane kaasspecialiteiten. Voor bruiloften: speciale bruidsplanken van rijk gesorteerde kazen met daarbij de namen van de verschillende kaassoorten.

Bonbon
Bij de afdeling bonbon hebben wij overheerlijke bonbons en bijzondere flesjes likeur. Ook stellen wij mooie bonbon geschenken of likeurgeschenken samen in stijlvolle kleur en verpakkingscombinaties.

Horeca
Wij adviseren en leveren aan de horeca kwalitatief hoogwaardige verse producten voor in de keuken. Informeer naar de vele mogelijkheden die wij u als horecaondernemer kunnen bieden op het gebied van culinaire kaas, olijven, noten en wijn.

Wij leveren alle producten waaronder: Gesneden Nederlandse kaas, buitenlandse kaas, verse roomkaas, gesneden brie, mascarpone, ricota, buffelmozzarella en Parmezaanse kaas gesnipperd of geraspt. Verse olijven, olijfolie, tapanades, pesto, Spaanse worsten, vers gemaakte jam, kweeperengelei, vele sauzen…. En nog veel meer.